29 Mayıs 2012 Salı



               




                     ACİZ ABES İNSANLAR
kılıçlarla kuşatılmış son türün örnekleri olan aciz beyinler!!!!
O beyinin içinde dolaşan zihinyetsiz ve kifayetsiz  olan kişilikler.Kanatsız dünyada uçmaya çalışan  ve başı olmayan gövdeler.havalanmaya meillenip boş bir balon gibi pervane bir şekilde rüzgara olan teslimiyeti .Sonradan da eylemsiz bir şekilde yaşamaya olduğu yerden devam etmesi sanırım ilk başlarda tuhaf olsa gerek.
Tomurcuk açan yeni çiçek gibi,sonradan mutasyona uğramış etçil bir ot ve , durmadan yemeye başlar  doymak bilmeyen o şehvetli  iştahıyla, çevresine  verdiği  zararlardan yanı sıra istikamet belirlediği bir hedefi,  yanlış savunan bir düşünce eşiğinde dengelenmiş ve bir tür örgütlenmiş sözcükler..


    Şehirin o sesiz sokaklarında yol ortasında bir rögar kapağı altında çıkan leş bir kanalizasyon kokusu, sarmış tam bir gölge gibi şehiri ve içindeki leş içki kokan içkicileri,
Acizlikten sığındığı mahfi olan insan dışı duygularına..Cebanet içerisinde olan derinlikteki  bir ruh sukünet içinde alır götürür karanlık dar havasız bir odaya..kendi içinde sanki davetsiz bir misafir. yabacı kalır içindeki ruhla..aciz kıpıradayamaz bir halde  sesini duyurmaya çalışır insanlara,Ah vebalinde söylediği o ızdıraplı cümlelerin cezasını çekiyor sürgüne gönderilmiş ayakları,zincirli halkalara vurulmuş abes bir hayalin peşinde.sözleri hoş ve lakin cümleleri boş olan ey aciz ve kendini bilge zanedenler sözüm size...


                                                     VECİYA GÜVEN






        

1 yorum:

  1. çok sert ama yerini bulan bir yazı olmuş veciye. bazı yerlerde kelime hataları var ama ifade kuvvetli ve söylenilmek istenen anlaşılıyor. baya kızmışsın sen birine veya birilerine. tebrikler, devam inş.

    YanıtlaSil