31 Mayıs 2012 Perşembe













Sizlere bu gün çok güzel bir paylaşımım da yorumlarınızı  alacağım.Niyetim o ki sizleri sıkmak değil tabi.Onun için Ben yazacağım  sözü de sizlere bırakacağım.
           





KALDIRIM TAŞI GİBİ BASILAN BİR TOPLUM

Neden öyle söyledim biliyormusunuz:!! Artık insanlarımız hakkını savunmaya  ve kendisini ifade edebilecek kapasitede.

Oysa o sözü söylememin şöyle bir amacı daha vardı.Oda   toplum olarak çok geçte olsa artık emin adımlarla ilerleye biliyoruz.Sesini çıkartmaya çalışan bir yoksulu artık rahat bir şekilde Tv  programlarında az bile olsa, insanlara göstere biliyor ve yansıtıyoruz. Hayatın karanlık, köşeleri içinde kaybolmuş bir milleti.Aramaya koyulmuş zırhlı bir panzer gibi.

Şöyle bir kanı elde edebilirim'ki artık düşünce olarak ne kadar dar ve kendi mantığımızı bastırmaya çalışsak ta ,asıl içimizdeki duyguları bastırmayıp dile getirmemiz ve ,vurgulamamız gerekmektedir.Geçen zaman biraz daha insanları kışkırtıcı düşüncelerle meillenip, iyi boyutlar'da kullanmak gerekirken yine  yaptığımız gibi   zararlı tarafından vuruyoruz .
 VE ne kadar haykırmaya çalışsak’ta  sesimizin  üzerinden geçilen bir kaldırım taşı gibi,  eziliyoruz sözlerimiz ayaklar altında.......
Ne yazık'ki  tüm bu olayların vebali, yine  günahsız güçsüz  ve yoksul olan halktan çıkıyor.
Bizlerde çok güzel seyirciler olarak koltuğumuzda hiç kıpırdayamadan öylece durup iziliyoruz..



 Veciya güven

1 yorum:

  1. kaldırım taşları gibi eziliyor yürekler, kaldırımlar gibi çiğneniyoruz hergünn farkında bile olmadan. belli belirsiz ufak haykırış ve isyanlar ise kaldırım bekçileri tarafından amansızca bastırılıyor. kaldırımlar ve biz aynı kaderi paylaşıyoruz.

    YanıtlaSil